ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση
Πρεβέζης & Χελμού
Αγ. Στέφανος 145 65
Τηλέφωνο
210 81 00 613 
210 62 18 374

Blog

Πίνακες Πυρανίχνευσης

Πίνακες Πυρανίχνευσης

Fire Systems :Πίνακες Πυρανίχνευσης

       Μοντέλα:

 • BS – 610 > Πίνακας 10 ζωνών
 • BS – 620 > Συσκευή μεγαφωνικής σύνδεσης
 • BS – 628 > Συσκευή κατάσβεσης για BS-632 ως BS-636
 • BS – 632 > Πίνακας 2 ζωνών
 • BS – 633 > Πίνακας μεταβλητών
 • BS – 634 > Πίνακας 4 ζωνών
 • BS – 636 > Πίνακας 6 ζωνών
 • A – 632 > Χωνευτό μεταλλικό κυτίο για πίνακες πυρανίχνευσης
 • BS - 627 > Πίνακας κατάσβεσης 1 εντολής με 4 ζώνες
Πυρασφάλεια για όλα τα βαλάντια!

Πυρασφάλεια για όλα τα βαλάντια!

Με μεγαλύτερη συχνότητα το καλοκαίρι, αλλά πια και το χειμώνα λόγω της ενεργειακής φτώχειας, οι πυρκαγιές σε σπίτια έχουν αυξηθεί, με συνέπεια η ύπαρξη συστημάτων πυρασφάλειας να κρίνεται απαραίτητη.

Αυτόματη πυρόσβεση σε οικιακά λεβητοστάσια, γκαράζ, τζάκια

Αυτόματη πυρόσβεση σε οικιακά λεβητοστάσια, γκαράζ, τζάκια

Πρόκειται για διάφορες εφαρμογές του συστήματος αυτόματης πυρόσβεσης .
Εφαρμόζεται ώς οικονομοτεχνική λύση αυτόματης πυρόσβεσης στα τζάκια (καμινάδες), στα λεβητοστάσια κεντρικής θέρμανσης με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο και σε μικρά γκαράζ οχημάτων, προσφέροντας την ασφαλή πυροπροστασία σε αυτά, όχι μόνον με την άμεση κατάσβεση της φωτιάς, αλλά και με την ταυτόχρονη δημιουργία επιβράδυνσης στην επιφανειακή μετάδοση της φωτιάς.

Συστημάτων

Συστημάτων

Οι τεχνικοί της ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ μπορούν να μελετήσουν, να εγκαταστήσουν και να θέσουν σε λειτουργία συστήματα διαχείρισης και αντιμετώπισης του κινδύνου που προέρχεται από πυρκαγιά στις περισσότερες κατηγορίες επιχειρήσεων


Προσφέρουμε λύσεις με  ‘το κλειδί στο χέρι’ .
Η προτεινόμενη λύση περιλαμβάνει μελέτη - σχεδιασμό, προμήθεια υλικών από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως οίκους κατασκευής, εγκατάσταση και λειτουργία.

Η εξειδίκευση της ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ τεκμηριώνεται από την εκτεταμένη εμπειρία μας σε θέματα πυρασφαλείας, την διαρκή εκπαίδευση  σε νέα συστήματα και την προσήλωση του προσωπικού στην ορθή πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνου από πυρκαγιά.
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν, αρχική εκτίμηση κινδύνου πυρκαγιάς, σχεδιασμό ενός οικονομοτεχνικά εφικτού συστήματος με διεθνώς τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα και στην συνέχεια δοκιμή και εκπαίδευση του προσωπικού σε αυτά.
Αποτέλεσμα των πιο πάνω είναι η δημιουργία μιας γέφυρας που ενώνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός αρτίου, αποτελεσματικού και φιλικού στον χρήστη συστήματος πυρασφάλειας, κρατείστε το σύστημα σε ετοιμότητα.

Στα 25 χρόνια της εμπειρίας μας το πιο συχνό φαινόμενο που αντιμετωπίσαμε είναι η απαξίωση πολύ ακριβών συστημάτων. Πιστεύουμε ότι από την στιγμή που έγινε η αρχική επένδυση για την εγκατάσταση ενός συστήματος πρέπει το σύστημα αυτό να βρίσκεται σε ετοιμότητα.
Είναι απαραίτητος ο τακτικός έλεγχος του φακέλου των συστημάτων, η τακτική και με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή και τα πρότυπα συντήρησης καθώς και η αυτοψία στους χώρους, ώστε να καταγράφονται τυχόν αλλαγές στην εγκατάσταση, ώστε τα συστήματα να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες. Μια μικρή αλλαγή στην εσωτερική διαρρύθμιση μπορεί να μεταβάλει τις συνθήκες πυρόσβεσης.

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ μπορεί να προμηθεύσει συστήματα:

 • Αυτόματης πυρόσβεσης με όλων των ειδών τους κατασβεστικούς παράγοντες
 • Συστήματα πυρανίχνευσης
 • Συστήματα ανίχνευσης σε περιοχές υψηλού κινδύνου
 • Παθητική πυροπροστασία
 • Φορητό εξοπλισμό πυρασφάλειας
 • Εκπαίδευση στην αντιμετώπιση πυρκαγιών
 • Δοκιμές σύμφωνα με τα πρότυπα εφαρμογής του συστήματος
 • Πιστοποίηση γα την συμφωνία μελέτης – εφαρμογής.

Υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο.

Η τεχνικοί του τμήματος συντήρησης της ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ είναι σε 24ωρη ετοιμότητα ώστε να ανταποκριθούν στην ανάγκη έκτακτης συντήρησης και αποκατάστασης της λειτουργίας του συστήματος σας. Έχουμε εξοπλιστεί όλα τα απαιτούμενα εργαλεία δοκιμής και συντήρησης συστημάτων. 

Αναγομώσεις Πυροσβεστήρων

Αναγομώσεις Πυροσβεστήρων

 

Με πολύχρονη εμπειρία στις Αναγομώσεις, συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση γύρω από τις εξελίξεις του χώρου και έχοντας στην δύναμή τους Πιστοποιημένο Αρμόδιο Άτομο (δείτε το πιστοποιητικό)εγγυάται την υπεύθυνη και ασφαλή Αναγόμωση του εξοπλισμού σας. Μετά την εναρμόνιση της Ελληνικής με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία (βλ. Κανονισμοί),η αναγόμωση των φορητών, οροφής, τροχήλατων, ή άλλων πυροσβεστικών μέσων, είναι υποχρεωτική.

Οι πυροσβεστήρες δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να απαιτείται η αναγόμωσή τους, αλλά αυτή θα πρέπει να πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

logo.png
Η ομάδα μας είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει
εξειδικευμένες υπηρεσίες για κάθε ανάγκη.
Πρεβέζης & Χελμού
Αγ. Στέφανος 145 65
Τηλ.: 210 81 00 613 , 210 62 18 374

Search